Long Encounter

Sunday, 17 March 2024

We would like the time to be split into four similarly sized sessions - of course, we remain flexible if it turns out otherwise...
The starting time varies depending on your time zone... please be sure to note yours!

Link to join: https://us02web.zoom.us/j/81789604459

TIMETABLE

Portugal, UK
09:00 – 10:20, first session,  80 min
10 min break
10:30 – 11:45, second session, 75 min
30 min break
12:15 – 13:35, third session, 80 min
10 min break
13:45 – 15:00, fourth session, 75 min

CEST
10:00 – 11:20, first session,  80 min
10 min break
11:30 – 12:45, second session, 75 min
30 min break
13:15 – 14:35, third session, 80 min
10 min break
14:45 – 16:00, fourth session, 75 min

Romania, Greece, Ukraine,
11:00 – 12:20, first session,  80 min
10 min break
12:30 – 13:45, second session, 75 min
30 min break
14:15 – 15:35, third session, 80 min
10 min break
15:45 – 17:00, fourth session, 75 min


Russian Federation (Moscow)

12:00 – 13:20, first session, 80 min
10 min break
13:30 – 14:45, second session, 75 min
30 min break
15:15 – 16:35, third session, 80 min
10 min break
16:45 – 18:00, fourth session, 75 min